
عنوان کامل پایان نامه :تاثیر شارژ خودروهای الکتریکی ترکیبی بر ترانسفورماتورهای توزیع
تکه هایی از این پایان نامه :
با توجه به ماهیت شعاعی اغلب شبکه های توزیع فشار ضعیف، تکنیکهای بهینه سازی استاندارد ، غالباً خودروهای نزدیک به ترانسفورماتورهای توزیع به نسبت خودروهای متصل شده دور از ترانسفورماتور توزیع، با میزان بیشتری شارژ میشود. این پدیده به سبب حساسیت کمتر ولتاژ به اضافه شدن خودرو در نقاط نزدیک به ترانسفورماتور میباشد. بمنظور تامین انرژی خودروهای متصل به شبکه بصورت هم تراز و الویت بندی کردن باطری های با شارژ کم، تابع هدف اصلاح شده برای بهینه سازی الگوریتم بکار برده میشود. تابع هدف اصلاح شده به شکل زیر است.
2 – 2
در فرمول فوق وضعیت شارژ فعلی بر حسب کیلو وات ساعت برای خودرو متصل شده بهi امین نقطه اتصال مشتری و ماکزیمم ظرفیت باطری است.
شماتیک شبکه مورد مطالعه در مرجع ]4[ نمایش داده شده است. در این شکل هربار خانگی وکابل بطور جداگانه مدل شده و هرخودرو با یک باطری با ظرفیت 20 کیلووات ساعت و ضریب قدرت یک مدل شده است.
برای نمایش مزایای تکنیک بهینه سازی ارائه شده در این مقاله، دو دوره زمانی مشخص مربوط به پروفایل یکساله بار خانگی منطقه تحت بررسی انتخاب شده است. دوره شارژ خودروها از ساعت 10 شب تا 7 صبح در نظر گرفته شده است. دوره اول با بالاترین تقاضای بار خانگی در خلال دوره شارژ غیر پیک (سناریو زمستان) انتخاب شده و دوره دیگر بار میان هفته با بار کم (سناریو تابستان) است. برای شبیه سازی به هر یک از خانه ها یک خودرو الکتریکی اختصاص داده شده و فرض شده که همه خودروها در طول زمان شارژ به شبکه متصل بوده و مطابق با اطلاعات مرجع]4[، توزیع شارژ اولیه برای هر خودرو مشخص است.