طرز تهیه سالاد میگو

طرز تهیه سالاد میگو

سالاد میگو ؛ سالاد خوشمزه دریایی

با بخش دسر و سالاد مجله اینترنتی بیست ستون همراه باشید

طرز تهیه سالاد میگو

مواد لازم 

میگو :  8 عدد

ذرت کنسروی :3/1 پیمانه

کلم بروکلی :2/1 پیمانه

پیازچه : 2 عدد

پیاز : 1عدد

کاهو : 4 برگ

فلفل قرمز: 1 عدد

آبلیمو : 1 قاشق غذاخوری

گوجه گیلاسی :5  عدد

کنجد ، نمک و فلفل : به مقدار لازم

مواد لازم برای تهیه سس :

سس خردل : 1 قاشق مربا خوری

سرکه سفید :2/1 پیمانه

روغن زیتون :2/1 پیمانه

فلفل سیاه و نمک : به مقدار لازم

طرز تهیه :

میگوها را خوب تمیز کنید و با مقداری آب لیموترش و نمک و آب به مدت 4 دقیقه بپزید و سپس آبکشی کنید و بگذارید تا سرد شود. پیاز را به صورت حلقه ای و پیازچه و فلفل قرمز را برش دهید و درون یک کاسه بزرگ بریزید  و سپس کاهو و کلم بروکلی خرد شده را به آن اضافه کنید. حالا برای درست کردن سس سالاد ،  تمام مواد را به جز روغن زیتون ، داخل مخلوط کن بریزید و همزمان که مخلوط کن روشن است روغن زیتون را به آن اضافه کنید تاخوب با مواد مخلوط شود. بعد از 3 دقیقه که مواد با هم مخلوط شد ، سس آماده است . حالا سس را روی سالاد بریزید و در آخر می توانید از  کنجد برای تزئین آن استفاده کنید.

منبع: www.bistsotoon.com

 

دیدگاهتان را بنویسید

Close Menu